1.3.12

Σε 3D το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού από τη nova!




Τρισδιάστατο το ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού!  Η μεγαλύτερη μάχη για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος θα γίνει σε 3D, από τη nova. Οι θεατές θα δουν από πολύ κοντά το Λέτο να συναγωνίζεται το Μιράλας στην πρώτη, ελληνικής παραγωγής, τρισδιάστατη μετάδοση.


Σύμφωνα με πληροφορίες η nova σχεδιάσει  να κάνει την έκπληξη, παράγοντας και μεταδίδοντας σε 3D το μεγάλο ντέρμπι της SuperLeague στις 18 Μαρτίου. Είναι μια τεχνολογική αναβάθμιση για τα δεδομένα της χώρας, η οποία αν και βρίσκεται σε κατάσταση ελεγχόμενης πτώχευσης, επιχειρεί να παρακολουθήσει τις διεθνείς τηλεοπτικές εξελίξεις, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Καλοκαιριού στο Λονδίνο.


Για τον τρόπο της κάλυψης δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.  Η τεχνογνωσία θα έρθει από το εξωτερικό από ομάδα παραγωγής που συνεργάζεται με την UEFA  στις τρισδιάστατες μεταδόσεις.  Η μετάδοση θα γίνει από διαφορετικό κανάλι στην πλατφόρμα και θα είναι χωρίς επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές.  Είναι μάλλον το δώρο που επιφυλάσσει η nova  στους πελάτες τους επιτρέποντας να δουν τρισδιάστατα το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Οι θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σχεδόν σαν να βρίσκονται στο γήπεδο. Τουλάχιστον αυτή την εμπειρία αναφέρουν όσοι βλέπουν τις αντίστοιχες μεταδόσεις του BskyB.

Η nova έκανε το πρώτο βήμα τον περασμένο Νοέμβριο μεταδίδοντας τον αγώνα Μιλάν-Μπαρτσελόνα. Τότε είχε ανακοινώσει πως οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι, η ενεργή σύνδεση Nova, ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865, τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης, και τα ειδικά γυαλιά 3D θέασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: