22.2.12

Short stories 22.02.2012


**Να καταβληθεί εκ μέρους της Χ.Κ Τεγόπουλος ένας μισθός σε όλους τους εργαζόμενους μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι» αντιπροτείνει κατά πλειοψηφία η γενική συνέλευση των εργαζομένων στη Χ. Κ. Τεγόπουλος  στην ιδιοκτησία.  Στο ψήφισμά τους  οι εργαζόμενοι συμπληρώνουν πως «αν απαιτηθεί άρση των κατασχέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Χ. Κ Τεγόπουλος, θα γίνει εντός του καταστήματος της Τράπεζας από την οποία θα λάβει χρηματοδότηση η Χ. Κ Τεγόπουλος με ταυτόχρονη καταβολή ενός μισθού».

**Με πρόστιμο 25.000 ευρώ αντιμετώπισε το ΕΣΡ την κριτική και τις υβριστικές αναφορές του Γιώργου Τράγκα, στο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, μια μέρα μετά τη συμφωνία του Eurogroup
**Την επόμενη βδομάδα θα συζητηθεί στο ΕΣΡ ο φάκελος που έστειλε η διοίκηση του Alter σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού.
**Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και στην ιστοσελίδα τους, θα μπορούν να δημοσιεύουν οι εταιρείες τους ισολογισμούς, αναφέρει μεταξύ άλλων η διάταξη νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: