21.2.12

Short stories 21.02.2012



**Στις 28 Φεβρουαρίου λήγει η θητεία των 4 μελών του ΕΣΡ. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Αρχής, Ι. Λασκαρίδη και τα μέλη Ε. Δεμίρη και Γ. Παπακώστα που συμπλήρωσαν  τις 2 τετραετίες που προβλέπει ο νόμος έχοντας πλέον σχεδόν 10ετή παρουσία στο συμβούλιο! Δυνατότητα παραμονής στο συμβούλιο, εφόσον  αποφασίσει σχετικά η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, έχει μόνο ο Κ. Αποστολάς.  

**Κοντά σε συμφωνία για τη μεταβίβαση του περιοδικού «ΟΚ» και του Nitro, βρίσκονται η  ΙΜΑΚΟ με τον  ΑΝΤ1. Η εκδοτική εταιρεία, θυμίζουμε, μεταβίβασε το Sfera, στο Γ. Πολίτη
**Nα υπάρξει μεταβατική περίοδος για την κατάργηση της δημοσίευσης των οικονομικών στοιχείων των επιχειρήσεων στον Τύπο ζητούν, με κοινή δήλωσή τους, οι πρόεδροι, επιμελητηρίων και εμπορικών συλλόγων της χώρας .
**Έντονη διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ «για τον απρόκλητο προπηλακισμό και τη σύλληψη του δημοσιογράφου  Χρήστου Μαζανίτη  (ΑΝΤ1) κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού του λειτουργήματος. «Οι αστυνομικές ενέργειες έγιναν στο πλαίσιο του νόμου», υποστηρίζει η ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: