17.2.12

Short stories 17.02.2012



**Fast track λουκέτα στην τηλεόραση. Τροπολογία με την οποία δίνεται να κλείνει απευθείας με απόφαση υπουργού κανάλι που δεν εκπέμπει ψηφιακά, κατέθεσε ο υπουργός υποδομών , Μάκης Βορίδης στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ως τώρα αρμόδιο για τη ραδιοτηλεόραση, δηλαδή για  το άνοιγμα και το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών  παραμένει το ΕΣΡ.

**Σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενο αγοραστή για τον «Κόσμο του Επενδυτή» βρίσκεται ο Κώστας Γιαννίκος. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους εργαζόμενους,  υπάρχει ήδη μια λίστα με 63 εργαζόμενους- μισθωτούς που θα απορροφηθούν από τον αγοραστή  της εφημερίδας.
 
 **Ενστάσεις  στην ΕΡΤ για το διαγωνισμό των συμβασιούχων καταθέτουν οι δημοσιογράφοι  αποκλείστηκαν, με το επιχείρημα πως επιλέχθηκαν συντάκτες που είχαν ήδη εργασία. Με το ίδιο επιχείρημα 5 δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αρνήθηκαν  το διορισμό.
 
**Στις 19.15 θα μεταδίδεται η νέα σατιρική εκπομπή του Σκάι, που θα βγει στον αέρα λίαν συντόμως. Θα ακολουθεί  στις 19.45  η ενημερωτική εκπομπή με το Νίκο Ευαγγελάτο και στις 21.00 το δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: