15.2.12

short stories 15.02.2012



**Μάχη για το αν θα κυκλοφορήσει το απεργιακό φύλλο των εργαζομένων της “Ελευθεροτυπίας” .Η Μάνια  Τεγοπούλου, εξετάζεται το ενδεχόμενο χθες να στραφεί εναντίον της ΕΣΗΕΑ, η οποία και θα χρηματοδοτούσε αγοράζοντας χαρτί την έκδοση του φύλλου, θεωρώντας πως είναι ανταγωνιστικό. Από την άλλη πλευρά οι εργαζόμενοι δήλωναν χθες  πως η εκδοτική τους  πρωτοβουλία “θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των αναγνωστών της εφημερίδας για το αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 που υπέβαλε η ΧΚ Τεγόπουλος και την διακοπή της κυκλοφορίας”.
 
**Σε 26,3% ανέβασε η “Καθημερινή” και σε 26,5% ο Πήγασος το μερίδιο τους στο πρακτορείο διανομής Τύπου “Ευρώπη” αποκτώντας, μαζί με το γενικό διευθυντή, Ν. Μπακατσά  το ποσοστό που κατείχε ο Δ. Ρίζος (5%).
**Αντιδράσεις από τους  δημοσιογράφους της ΕΡΤ που παρά τα χρόνια προϋπηρεσίας τους, κόπηκαν από τη λίστα των συμβασιούχων. “Αβάσιμες” οι κατηγορίες απαντά η εταιρεία.
**Η νίκη του Ολυμπιακού χθες , ανέτρεψε και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο σταθμός μετάδωσε σε επανάληψη τον αγώνα με τη Ρουμπίν Καζάν, ξεπερνώντας  τα λοιπά εμπόδια, που έλεγαν προχθές πως υπήρχαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: