14.2.12

Short Stories 14.02.2012


**Στο ΕΣΡ  ξανά το ζήτημα λειτουργίας του Alter. Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο αναμένεται να καλέσει σήμερα τους νόμιμους εκπροσώπους της νέας διοίκησης για να δώσουν εξηγήσεις για την απόφασή τους, να κλείσουν τους πομπούς από κέντρα εκπομπής, Πάρνηθα και Υμηττό , ύστερα και από σχετική παρέμβαση του διασωματειακού χθες.  Χωρίς εκπομπή σήματος η λειτουργία του καναλιού, άρα και η προστασία του από το άρθρο 99 του πτωχευτικού κμα﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ αμφιβολά . Η συρρώδικα, τίθεται σε αμφιβολία. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση του καναλιού.

**Με 48ωρη απεργία στην «Ελευθεροτυπία» θα φτάσει αυτή την Τετάρτη, η ιδιοκτησία της Χ.Κ. Τεγόπουλος στην εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει η απεργιακή εφημερίδα των συντακτών.
**Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την καταγγελία της  Forthnet σε βάρος της Multichoice , εξαιτίας της 3ήμερης απεργίας των δικηγόρων σε όλη τη χώρα.
**Να μεταφέρει το ανταποδοτικό τέλος των 300 εκατ. ευρώ  υπέρ της ΕΡΤ, στο λογαριασμό χρέους της χώρας,  σχεδιάζει η κυβέρνηση μετά και από τις πιέσεις των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: