11.2.12

Short stories 11.02.2012



**Μόλις το 1/3 των συμβασιούχων δημοσιογράφων που εργάζονταν στην εταιρεία, ανεβαίνει στην ΕΡΤ. Το ΔΣ ενέκρινε το σχετικό διαγωνισμό για 63 δημοσιογράφους από τους 169 που εργάζονταν και  41 μουσικούς και χορωδούς. Με το διαγωνισμό αυτό επανέρχονται στην ΕΡΤ παρουσιαστές όπως ο Κώστας Αρβανίτης και η Πηνελόπη Γαβρά, αλλά και άλλοι που είναι απαραίτητοι για την παραγωγή του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος. Οι συμβάσεις έχουν διάρκεια ένα χρόνο και η πρόληψη γίνεται άμεσα.

** Εκδικάστηκαν χθες στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας τα ασφαλιστικά μέτρα που  κατέθεσαν οι εργαζόμενοι κατά της «Bestend» για τη μή καταβολή των δεδουλευμένων. Από τη μεριά του ο Κ. Γιαννίκος σε συνομιλία με τον  εκπρόσωπό  των εργαζομένων, επανέλαβε την ίδια ιστορία περί ολοκλήρωσης της πώλησης της εφημερίδας.
**Την ίδια ώρα συνεχίζεται το μαρτύριο των εργαζομένων στο Alter οι οποίο χθες διαδήλωσαν έξω από το σπίτι του Γ. Κουρή.
**Το ποσό των 113.398 ευρώ στοίχησαν οι μεταδόσεις της Α1 μπάσκετ στην ΕΡΤ, όπως προκύπτει από τη σχετική έγκριση του ΔΣ της ΕΡΤ. Για  14 μεταδόσεις του  Κυπέλλου Αγγλίας η ΕΡΤ κατέβαλε 35.760 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: