2.2.12

Short stories 02.02.2012


 **Να αναρτήσει άμεσα εντός 24 ωρών οποιαδήποτε πληροφορία διαθέτει για κοινή του εταιρεία με το Νίκου Ευαγγελάτο καλεί το blog, fimotro.blogspot.com ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Σκάι. Το blog  είχε ισχυριστεί πως οι δύο άνδρες είχαν κοινές εταιρείες από την εποχή που βρίσκονταν στον ΑΝΤ1 και πως το ίδιο θα συμβεί και στο Σκάι. Ο Κ. Κιμπουρόπουλος δηλώνει πως θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψής του.

**Τη βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών θα παρουσιάσει το National Geographic  στο τέλος του μήνα. Θα προσεγγίσει το φαινόμενο της EA που έφερε το ποδόσφαιρο σε εκατομμύρια ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τη συνδρομή και της FIFA. Τo National Geoprachic  επιχειρεί να εξηγήσει πως η  ιδέα αυτή έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ είναι στις 28 Φεβρουαρίου στις 9.00 το βράδυ, μέσω της nova.

**Δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη εταιρεία η λειτουργία δημοτικού  ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού , αν λυθεί η εταιρεία, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών, που τίθεται σε διαβούλευση.
**Εσπευσμένα καλεί σήμερα στις 11.30 το πρωί σε συνέντευξη Τύπου στο Ραδιομέγαρο ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης. Αντικείμενο τα οικονομικά της εταιρείας, και όχι μόνο, σύμφωνα με τα στελέχη της ΕΡΤ.
**Ξεκίνησε χθες  η εμπορική συνεργασία nova-Cytavision στην Κύπρο, με την παροχή περιεχομένου από την ελληνική πλατφόρμα. Η Cytavision πρσοφέρει τα 4 κανάλια novacinema και τα 6 novasports.

Δεν υπάρχουν σχόλια: