24.1.12

Short stories 24.01.2012


Πρόταση «κουρέματος» των δεδουλευμένων των εργαζομένων στο Alter κατέθεσε ο νέος διαμεσολαβητής στη συζητήσεις με την ΕΣΗΕΑ .  Η πρόταση περιλαμβάνει «κούρεμα» κατά   90% για όσους  εργαζόμενους έχουν ήδη αποχωρήσει, 60% για όσους θα φύγουν εκουσίως  και 50% για όσους μείνουν στο κανάλι στη νέα του φάση.  Ο νέος διαμεσολαβητής αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του επενδυτή που θα μετάσχει στο νέο σχέδιο αναδιοργάνωσης, αναφέροντας πως θα ζητήσει πρώτα την άδεια του δικαστηρίου.

Η κρίση στον Τύπο  και οι απεργιακές κινητοποιήσεις είναι τα δύο βασικά θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης της ΕΣΗΕΑ (11.00 π.μ. ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL»),όπου για να υπάρξει απαρτία πρέπει να συγκεντρωθούν 1.500 τακτικά μέλη με δικαίωμα ψήφου . Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι  δημοσιογράφοι που είναι άνεργοι, ή απλήρωτοι. Από τις 10.00 πμ τις 18.00, λόγω της στάσης εργασίας δεν θα λειτουργήσουν τα ΜΜΕ.
** Στους 10.000 πελάτες φτάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού. Ο Μιχάλης Τσαμάζ χαρακτήρισε την είσοδο του ΟΤΕ στη συνδρομητική τηλεόραση ως ένας από τα κομβικά γεγονότα της χρονιάς.
**Με το περιοδικό «Cazaviva» ενισχύεται το «Θέμα» . Το περιοδικό των Αττικών εκδόσεων συνόδευε την έκδοση της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», την εποχή που κυκλοφορούσε.
**Σε απολογία καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ το ΕΣΡ, σήμερα, για το πρόγραμμα των 3 καναλιών της (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3)  το οποίο λόγω των απεργιών μεταδιδόταν σε επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: