20.1.12

Short stories 20.01.2012



**Μαζική έξοδος δημοσιογράφων από την ΕΡΤ. Την περασμένη Τρίτη έχασαν τη δουλειά 170 δημοσιογράφοι με σύμβαση εργασίας ενός έτους, καθώς οι συμβάσεις του δεν ανανεώθηκαν. Το  δημοσιογραφικό πρόγραμμα της ΕΡΤ , η οποία εκπέμπει ξανά μετά την αναστολή της απεργίας από την ΠΟΣΠΕΡΤ, είναι  πλέον λειψό  και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα υπογραφούν οι νέες συμβάσεις, διάρκειας ενός έτους,  για τους 63 από τους 169 συμβασιούχους δημοσιογράφους. 

  Τη συμμετοχή της ΕΡΤ Α.Ε. στο πακέτο τηλεοπτικών δικαιωμάτων  μαζί με την EBU  για το  2014 FIFA WORLD CUP,  ενέκρινε το ΔΣ  της ΕΡΤ, αποδεχόμενη την εισήγηση της διεύθυνσης αθλητικών προγραμμάτων.  Το συνολικό κόστος είναι 120.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, εκ των οποίων τα  37.647 ευρώ,  πλέον ΦΠΑ, είναι για τη χρήση του 2013 και τα  82.353 ευρώ πλέον ΦΠΑ είναι για το 2014

**Στην πλατφόρμα της nova εντάχθηκε από χθες το Kontra Channel του Γιώργου Κουρή εκπέμποντας σήμα  από  τη θέση 852.  Το κανάλι εντάχθηκε και στη μέτρηση της AGB.

 **Τα προβλήματα που  δημιούργησε  η μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΙΟΜ στην  ΕΡΤ , υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, με νομοθετική ρύθμιση , απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της  Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου.

**Πρεμιέρα  για την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Αυτιά  αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 6.45 το  πρωί στην τηλεόραση του Σκάι. Ο δημοσιογράφος μετακινήθηκε στο Φάληρο από το Alter

Δεν υπάρχουν σχόλια: