10.1.12

Short stories 10.01.2012



**Τρέχει η κυβέρνηση να υλοποιήσει την ευρωπαϊκή επιταγή για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί υπάρχει η συνήθης παράταση της λειτουργίας των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ως το τέλος του έτους, όταν και το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης θα πρέπει να εκδώσει   έστω τις σχετικές προκηρύξεις. Έως τότε θα πρέπει η κυβέρνηση να προκηρύξει ο τελικό ψηφιακό χάρτη. Ως ημερομηνία τελικής μετάβασης ορίζεται το τέλος του ...2015.
**Σε νέα 48ωρη απεργία ως και το πρωί της Πέμπτης προχωρούν τα σωματεία στον «Κόσμο του Επενδυτή» και στις υπόλοιπες εκδόσεις του Κώστα Γιαννίκου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα.
**Λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2012 η θητεία του προέδρου του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη και των δύο μελών Εύης Δεμίρη και του καθηγητή Γιάννη Παπακώστα. Η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής πρέπει να ορίσει τα νέα πρόσωπα.
**Σήμερα είναι προγραμματισμένη στο 1ο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών η υπόθεση του «Sportime» όταν εκδιδόταν από την  εταιρεία «Maxline». Κατηγορούμενος είναι ο εκδότης της «Εξέδρας» Μιχάλης Ανδρουλιδάκης για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 24 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: