7.1.12

Short stories 07.01.2012



**Μια διπλή παρέμβαση, χωρίς κεντρικό σχέδιο επιχειρεί η κυβέρνηση Παπαδήμου,  στην οικονομία των  ΜΜΕ.  Στο τελευταίο κυβερνητικό συμβούλιο αποδέχθηκε το “πάγωμα” του ειδικού φόρου τηλεόρασης”, για ένα ακόμη χρόνο, ως την 1η Ιανουαρίου του 2013, την ίδια ώρα που ο υπουργός…Περιβάλλοντος, έθεσε στο νομοσχέδιο για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ, ζήτημα μείωσης του ανταποδοτικού τέλους. Η  διάταξη η οποία υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να εφαρμοστεί από την Κυριακή 1η Ιανουαρίου και θα ήταν καταστροφική.
**Τη Δεύτερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λ. Ταγματάρχης με αντικείμενο την ανανέωση των συμβασιούχων της ΕΡΤ που θα παραμείνουν στην εταιρεία.
**Κρίσιμη συζήτηση την επόμενη Τρίτη, εντός του  Alter με τη συμμετοχή  του μικτού συμβουλίου και του διασωματειακού  για τη χάραξη της στρατηγικής  των εργαζομένων το επόμενο διάστημα.
**Την επόμενη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου είναι επίσης προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευσης της  Forthnet με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, κατά 30 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: