25.1.12

Μάχη με δωρεάν υπηρεσίες και κανάλια


Κινητικότητα στη συνδρομητική τηλεόραση.  Οι δύο μεγάλοι ανταγωνιστές, Forthnet και ο ΟΤΕ προσθέτουν υπηρεσίες και κανάλια σε μια μάχη αναζήτησης συνδρομητών, λίγες μέρες πριν από την τελική κρίση της Επιτροπής Ανταγωνισμού,  επί των  καταγγελιών του οργανισμού για τις συμβάσεις της Multichoice με τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Η Forthnet ανακοίνωσε πως προσφέρει την υπηρεσία  Nova on demand, χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι πελάτες  της θα μπορούν να παρακολουθήσουν, όποτε επιθυμούν, επιλογές από τις καλύτερες ταινίες και σειρές πρώτης προβολής των καναλιών της Νova. Επιπλέον όσοι είναι έχουν  είτε το  πλήρες πακέτο (Full Pack) είτε το Nova Cinema + Value  και τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865,  θα μπορούν, επιπλέον των 4 κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, να επιλέγουν μέσα από μια ποικιλία ταινιών πρώτης προβολής της Nova. Άμεσα είναι διαθέσιμες οι ταινίες «Παγκόσμια εισβολή», «Η συγκάτοικος», «Devil» και οι σειρές «Game of Thrones”, “Boardwalk Εmpire” (2ος κύκλος)  και  Terra Nova, αποκλειστικά σε εικόνα Υψηλής Ευκρίνειας.

Ο  ΟΤΕ πρόσθεσε στο μπουκέτο  του, και το Discovery HD Showcase, φτάνοντας συνολικά τα  50 κανάλια, εκ των οποίων τα 9 είναι Υψηλής Ευκρίνειας. Το Discovery HD Showcase διατίθεται και στα δύο πακέτα καναλιών (Family Pack & Full Pack), μεταδίδοντας τις καλύτερες επιλογές από τα σημαντικότερα κανάλια του Discovery Network (Discovery Channel, Discovery Science, και Discovery World) το Animal World,  έχοντας όμως και αποκλειστικό περιεχόμενο. Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την ένταξη στην πλατφόρμα του, καναλιού με ελληνικές ταινίες του παλιού κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: