10.12.11

Short stories(10.12.2011)




**Οι, Γιώργος Τσιρογιάννης, Γιάννης Παπαγιάννης και Αντώνης Πίκουλας ανέλαβαν, μετά από συμφωνία με το Γιάννη Βλαστάρη τη «διαχείριση» της Ισοτιμίας και του isotimia.gr. Η εφημερίδα θα μετατραπεί σε κυριακάτικη.

**Κυλιόμενες απεργίες ως την Κυριακής και μία σειρά από δράσεις αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για νέα μείωση των μισθών τους, την εφεδρεία και τη μείωση των συμβασιούχων κατά 50%.

** Δεν είναι σαφές τι θα γίνει  με τις αθλητικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου από τα κανάλια της ΕΡΤ, αν δηλαδή θα προβληθούν οι αγώνες και αν θα έχουν περιγραφή ή όχι.

**Πάντως χθες οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ προχώρησαν στη διακοπή της μετάδοσης της εικόνας της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της απεργίας τους. Η ΕΡΤ δανειζόταν την  εικόνα από άλλο δίκτυο.

**Αυτή την Τετάρτη κυκλοφορεί το ανεξάρτητο περιοδικό “Unfollow”με εκδότη το Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο. Στην εκδοτική ομάδας συμμετέχουν , μεταξύ άλλων, οι  Κώστας Βαξεβάνης, Έφη Γιαννοπούλου, Κώστας Εφήμερος, Αυγουστίνος Ζενάκος, , Old Boy, Πιτσιρίκος, Σπύρος V.J., Πάνος Χαρίτος, Άρης Χατζηστεφάνου, Νέλλη Ψαρρού, κ.α..

**Σε Υψηλή Ευκρίνεια μεταδίδει το σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα η nova και αύριο την αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον Πανιώνιο.  Τον πρώτο αγώνα περιγράφει ο Γιώργο Λυκουρόπουλος με ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Αργυρόγλου και το δεύτερο ο Ηλίας Βλάχος  με ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Νίκου Τζουάνη

**Στις 19.30, η Κέρκυρα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Νίκου Γαβαλά, αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το Novasports2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: