13.12.11

**Short stories



 **Χωρίς δελτίο ειδήσεων το Star χθες, μετά τη στάση εργασίας των σωματείων. Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΙΤΑ ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη των εργαζομένων  που απολύθηκαν.

**Στάσεις εργασίας σήμερα και αύριο στην ΕΡΤ (06.00-10.00 & 20.00-24.00) από την ΠΟΣΠΕΡΤ και 24ωρη απεργία την Πέμπτη ημέρα συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή , οπότε και θα κριθεί στο κοινοβούλιο το μέλλον των εργαζομένων στην ΕΡΤ.


**Σήμερα, επίσης δίνουν ραντεβού στη Βουλή οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ στις 13..00 έξω από τη Βουλή προκειμένου να συζητήσουν με  τους βουλευτές όλων των κομμάτων για την υπερψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσαν η ΠΟΕΣΥ και η  ΠΟΣΠΕΡΤ . Επίσης οι δημοσιογράφοι θα δώσουν αύριο  (13.30) συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ.

**Ηθικά, αλλά και δικαστικά, δικαιώθηκαν  οι τρεις συντάκτες ναυτιλιακοίο συντάκτες που είχαν μηνυθεί από τον γνωστό εφοπλιστή Γεράσιμο Αγούδημο. Ο εφοπλιστής είχε μηνύσει τους ναυτιλιακούς συντάκτες, Θάνο Λαμπρόπουλο, Πόπη Χριστοδουλίδου και Χάρη Μπόλκα, για συκοφαντική δυσφήμηση και απλή εξύβριση για αποκαλύψεις και καταγγελίες εναντίον του.
**Οι συνάδελφοι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ,  «είχαν με δημοσιεύματά τους αποκαλέσει τον εφοπλιστή ως κακοπληρωτή που κάνει διακοπές στην Ελβετία, ενώ δεν έχει εξοφλήσει δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων του».
**Την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, το νέο του βιβλίο «Της Κυριακής τα είδωλα»  το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Τόπος». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ,  Στέλιος Γιαννακόπουλος, Κώστας Ελευθεράκης, Μίμης Παπαϊωάννου και Μίμης Ανδρουλάκης.

**Σε  ακρόαση καλούνται  από το ΕΣΡ οι εκπρόσωποι του Βήμα FM για  την παροχή διευκρινίσεων σχετικά με  την έγκριση μεταβίβαση των  μετοχών του .

Δεν υπάρχουν σχόλια: