29.12.11

Short stories 29.12.2011



** Στον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Thomas Hammarberg, το ζήτημα της ελευθέριας του Τύπου στην Ελλάδα, όπως και της λειτουργίας της ΕΡΤ, ύστερα από αναφορά  της ΠΟΕΣΥ. Η ομοσπονδία περιέγραψε τις συνέπειες που επιφέρει στην ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας η ουσιαστική κατάργηση των όρων αμοιβών και εργασίας και η διαλυτική επίδραση των άρθρων 31 και 37 του νόμου 4024/2011, στην ύπαρξη και λειτουργία των Ενώσεων των Συντακτών και των άλλων εργαζομένων στα ΜΜΕ.
**Ο Γιώργος Αυτιάς μετακινείται από το Alter στο Σκάι, αναλαμβάνοντας την πρωϊνή εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Στον ΑΝΤ1 οδεύει ο Νίκος Χατζηνικολάου, αν και η συζήτηση με το Φάληρο, λέγεται πως δεν τελείωσε.
**Στον έλεγχο της εταιρείας Frontstage πέρασε ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ. Το τίμημα από τις εκδόσεις Λυμπέρη δεν ανακοινώθηκε, αλλά εκτιμάται πως ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ
**Αίτημα προς την ιδιοκτησία για το αν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής αποφάσισε να θέσει η γενική συνέλευση των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας»  προς την εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου περιμένοντας την απάντησή της ως τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: