28.12.11

Short stories 28.12.2011



**Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και την εξόφληση του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς Τύπου, λιθογράφους, συντάκτες Περιοδικού Τύπου και φωτορεπόρτερ,  στην «Ελευθεροτυπία» και στο www.enet .gr ζητούν οι συνεργαζόμενες ενώσεις, προχωρώντας σε νέα 48ωρη στην εφημερίδα, ως και την Παρασκευή. Επίσης σήμερα (16.00) είναι προγραμματισμένη η νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων  της "Ελευθεροτυπίας" στο κτίριο της εταιρείας.
 ** Η εφαρμογή του άρθρου 99 που περιλαμβάνει και εταιρείες media, φτάνει  στη Βουλή. Εξηγήσεις για την καταχρηστική  εφαρμογή του άρθρου 99 από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου, προκειμένου να αποφύγουν τις φοροδοτικές και άλλες νομικές τους υποχρεώσεις, ζητάει με ερώτησή ο Δ. Παπαδημούλης,  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει   να ενημερωθεί ποια  μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση ώστε να σταματήσει η καταχρηστική εφαρμογή του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα .

**Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την καριέρα του στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων 4 φορές τη βδομάδα. Τις υπόλοιπες μέρες στο δελτίο θα είναι η Μαρία Χούκλη.
**Δάνειο από τους βασικούς μέτοχος των Αττικών Εκδόσεων κατά 3 εκατ. ευρώ.  Η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας αποφάσισε τη χορήγηση του δανείου  με ημερομηνία λήξης εντός 2 ετών, έως τις 31/12/2013.
**Ποια  ελέγχουν  τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς; Έως τις 31 Ιανουαρίου 2012 καλούνται οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εταιρείας να καταθέσουν στο ΕΣΡ τα νέα τους μετοχολόγια, τα οποία στη συνέχεια θα αναρτηθούν στο site της Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: