27.12.11

Short stories 27.12.2011



**Στροφή στην πολιτική της διοίκησης της ΕΡΤ. Ενώ στις αρχές της εβδομάδας απέρριπτε την ιδέα του Σ. Μάνου περί επιστροφής των χρημάτων στους  θεατές, εξαιτίας των απεργιών, μετά από την κορύφωση της κόντρας με την ΠΟΣΠΕΡΤ, δηλώνει  πως θα στραφεί κατά παντός υπευθύνου  για τη ζημιά που υπέστη και πως θα αναζητήσει τρόπο για να δώσει πίσω τα λεφτά. Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, επιτίθεται στο Λ. Ταγματάρχη και χαρακτηρίζει “επικίνδυνο το “νεωτερισμό” αυτό.
**Και τρίτη διαφημιστική εταιρεία που δεν πληρώνει. Μετά τη Leo Burnett (άρθρο 99) και τη Mass Athens που κήρυξε πτώχευση και η Ashley δήλωσε  στα Μέσα πως δεν μπορεί να πληρώσει τις οφειλές της.
**Τέλος εποχής για το ΙΟΜ και Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο της  Ελλάδας, ως αυτοτελείς φορείς. Με απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών πέρασαν στον έλεγχο της ΕΡΤ.
**Στις 3 Φεβρουαρίου, από το κέντρο εκπομπής “Αρόη” στην Πάτρα, προγραμματίζει η Digea την επόμενη ψηφιακή της εκπομπής, έχοντας στόχο να καλύψει ένα μεγάλο τμήμα των γειτονικών περιοχών εξυπηρετώντας περίπου 280.000 κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: