22.12.11

Short stories 22.12.2011



**Στη Βουλή το ζήτημα της εκπομπής «Το Κουτί της Πανδώρας»./ Σχετική ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ύστερα από τη μετάδοση εκπομπής για τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου. Ο παρουσιαστής της, Κώστας Βαξεβάνης στράφηκε δημόσια από το site εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λ. Ταγμάρχης   με μακροσκελές άρθρο με αιχμές για την  καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης. Στο άρθρο ανταπάντησε ο Λ. Ταγματάρχης απορρίπτοντας τις αιτιάσεις περί πολιτικής δίωξης.

**Αλλαγή εκδοτικής εταιρείας για την «Καθημερινή, η οποία με απόφαση της γενικής συνέλευσης  περνάει στον έλεγχο της «Καθημερινές Εκδόσεις» Επίσης έναντι ποσού 5,3 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε η μεταβίβαση του Μελωδία, στην εταιρεία «Ειδήσεις Ντοτ Κομ». 

**Έντονη διαφωνία από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τη διάθεση του ανταποδοτικού τέλους  της ΕΡΤ στη «μαύρη τρύπα» του χρέους. Η ομοσπονδία και χθες διέκοψε τη συνεδρίαση του ΔΣ, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η διάθεση μερίσματος στο μέτοχο(ελληνικό δημόσιο).

**Άμεση συνάντηση  με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Ι. Λασκαρίδη ζητάει με επιστολή το διασωματειακό για το Alter. Στο επίκεντρο η αναμενόμενη έκθεση της Αρχής, μετά από την καταγγελία της Digea  για τη νομιμότητα ή όχι της εκπομπής του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: