17.12.11

Short stories 17.12.2011



**Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις του Νίκου Χατζηνικολάου (Real FM, Real News) με  δύο τηλεοπτικούς σταθμούς του Λεκανοπεδίου . Και οι δύο πλευρές κατέθεσαν εκ νέου τις πρόσφορες τους, οι οποίες περιλαμβάνουν το σκέλος των χρημάτων , αλλά και της διάθεσης διαφημιστικού χρόνου για τις επιχειρήσεις στα ΜΜΕ που έχουν ανοδική πορεία.  Ο Ιανουάριος άλλωστε που έθεσε ο ίδιος ως προθεσμία για την παραμονή του στο  Alter,  πλησιάζει.

**Αγωνία στη Χ. Κ. Τεγόπουλος για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι επί 4 μήνες. Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ προσέφερε τρόφιμα (1,5 τόνο) στους εργαζόμενους του Alter σε ένδειξη συμπαράστασης.
**Προς την έκδοση ομολογιακού δάνειο κινούνται στο Mega, για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας.  Είναι πιθανό οι περισσότεροι μέτοχοι, να δανείσουν ως φυσικά πρόσωπα την επιχείρηση.  
**Οι ξένες σειρές που μεταδίδονται από τα Fox Life και FX (Nova, OTE TV) είναι υποψήφιες για βραβεία Golden Globes στη φετινή 69η απονομή που θα  πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου στο Los Angeles. Ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες, ξεχώρισαν οι κωμικές σειρές του FOXlife, ‘Modern Family’, ‘Glee’, ‘New Girl’, καθώς και οι σειρές  μυθοπλασίας του FX ‘American Horror Story’, ‘The Killing’, ‘Episodes’, και ‘The Hour.

Δεν υπάρχουν σχόλια: