9.12.11

Short stories 09.12.2011




**Ένα Χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι  προσθέτει η nova  για τις γιορτές. Από τις 17 Δεκεμβρίου και ως τις 8 Ιανουαρίου οι συνδρομητές Nova Cinema, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάζουν στο σπίτι τους με 2 επιπλέον ταινίες για όλη την οικογένεια κάθε βράδυ.

**Κυλιόμενες καθημερινές 4ωρες στάσεις εργασίας,  από το Σάββατο ως και τη Δευτέρα κήρυξε στα δημόσια ΜΜΕ η ΠΟΕΣΥ . Το Σάββατο η στάση είναι από τις 06.00 έως τις  10.00 το πρωί, την Κυριακή  από τις 08.00 έως 12.00 το μεσημέρι  και τη Δευτέρα από τις 12.00 έως  τις 16.00.

**Την επιστροφή τους τέλους της ΕΡΤ προς τους φορολογούμενους πολίτες, ζητά η Δράση επικαλούμενη τις απεργίες των δύο τελευταίων βδομάδων στην ΕΡΤ .

**Γραπτή διαμαρτυρία παρέδωσαν στην  Κύρα Αδάμ 90 δημοσιογράφοι  της «Ελευθεροτυπίας» και της «Κυριακάτικης», διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση δημοσίευσης  απαντητικού κειμένου από τον συνάδελφο Δημήτρη Ψαρρά στο επικριτικό  άρθρο του Δ. Παπαθανασίου, που δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα.

**Νέα πρόταση τη διοίκηση του Σκάι προς τους εργαζόμενους. Η μείωση επί της Συλλογικής Σύμβαση θα φτάσει το 19% (-9% για το 2012) με τη δέσμευση από την πλευρά της ιδιοκτησίας πως δεν θα γίνουν απολύσεις για οικονομικούς λόγους.

**Ξεκινάει σήμερα η κοινή μετάδοση ψηφιακού σήματος στη Δυτική Ελλάδα  από τη Digea  και την ΕΡΤ. Από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά» θα μεταδίδονται οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας και τα προγράμματα της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: