28.12.11

Εμπορική συμφωνία nova-CytavisionΚαι μέσω της πλατφόρμας Cytavision  θα διανέμεται το πρόγραμμα της nova στην Κύπρο. Η Forthnet προχώρησε σε εμπορική συμφωνία με  τη Cyta τη διάθεση του αθλητικού και κινηματογραφικού περιεχομένου της δορυφορικής πλατφόρμας Nova Cy, μέσα από την IPTV πλατφόρμα Cytavision στην Κύπρο, κατέληξαν οι διοικήσεις του Ομίλου Forthnet.
Η εμπορική συμφωνία τίθεται άμεσα σε ισχύ και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της υπηρεσίας Cytavision να  παρακολουθούν τα κανάλια Novacinema και Novasports. Η συγκεκριμένη συμφωνία, αφορά στη χονδρική διάθεση περιεχομένου στη Cyta, καθιστώντας διαθέσιμο το περιεχόμενο της Nova Cy και στους χρήστες της IPTV πλατφόρμας Cytavision, ενώ η δραστηριότητα της λιανικής διάθεσης υπηρεσιών δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης από πλευράς Nova Cy στην κυπριακή αγορά συνεχίζεται κανονικά.
Με την κίνηση αυτή η Cyta που  έχει ήδη τα δικαιώματα του Champions League εμπλουτίζει περισσότερο το περιεχόμενο της, αφού  θα έχει πλέον πρόσβαση στο ελληνικό πρωτάθλημα της SuperLeague και την Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, Euroleague, μέσω των καναλιών novasports . Ταυτόχρονα θα προσφέρει στους συνδρομητές  τις ταινίες από τα 7 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ, μέσω των καναλιών novacinema. Στη συμφωνία περιλαμβάνονται και τα υπόλοιπα κανάλια της πλατφόρμας nova cy.

Από την πλευρά της η Forthnet με την εμπορική διάθεση του περιεχομένου της, ενισχύει τη ρευστότητα της.Στο παρελθόν συνεργαζόταν με την Prime για τη διάθεση των καναλιών της στην Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα, έχει κάνει αντίστοιχη συμφωνία με την On Telecoms.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: