29.11.11

Short stories 29.11.2011



**Τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ζάγκρεμπ για τη Ευρωλίγκα , μπορεί να επηρεάσει η απεργία που προκήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ για την Τετάρτη. Ό αγώνας είναι πιθανό να μεταδοθεί από τη ΝΕΤ, με διεθνή ήχο. Σήμερα στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ είναι προγραμματισμένες  από τις  12:00 το μεσημέρι ως τις 4.00 το απόγευμα  και από τις 5.00 ως τα μεσάνυχτα.
**Να προκηρυχθεί απεργία σε όλα τα ΜΜΕ, αύριο, Τετάρτη προτείνει το συντονιστικό των ενώσεων. Κάθε ΔΣ, όμως,  πρέπει να λάβει τη δική του απόφαση.
 **Απόψε στις 8.00 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου του Alter, Κώστα Γιαννίκου, με την ΕΣΗΕΑ και την ΕΤΙΤΑ για το κρίσιμο ζήτημα των απλήρωτων εργαζομένων στο κανάλι.
**Καθήκοντα προεδρεύοντος στο ΔΣ της ΕΡΤ  ανέλαβε προσωρινά ο Στέλιος Στεφάνου, ανέλαβε, μετά από απόφαση του οργάνου, μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος. Την Πέμπτη αναμένεται να συνεχιστεί η χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.
**Θέση ταμία στο ΔΣ της ΕΙΤΗΣΕΕ κατέλαβε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, ως εκπρόσωπος του Σκάι.
**Ο εξ αποστάσεως έλεγχος του Μακεδονία TV  από τον ΑΝΤ1 ξανά σήμερα στον έλεγχο του συμβουλίου. Το ΕΣΡ αρχικά προ ετών είχε επιβάλει πρόστιμο 200.000 ευρώ στον ΑΝΤ1, το οποίο όμως απορρίφθηκε από το ΣτΕ διότι δεν ήταν νόμιμη η σύνθεση της ανεξάρτητης αρχής. Τώρα όμως αυτή η συμφωνία θεωρείται άκρως επίκαιρη...
** Προς 49,90 ευρώ το μήνα προσφέρει το πακέτο Forthnet 2play Economy & Nova Cinema + Value Pack, ο όμιλος Forthnet.  Η προσφορά περιλαμβάνει απεριόριστη τηλεφωνία internet, έως 24 Mbps,τα βασικά κανάλια του μπουκέτου, μαζί με τα 4 κινηματογραφικά και όλο  τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: