16.11.11

Short stories 16.11.2011



**Επιτέλους νέο πρόγραμμα. Οι νέες του σειρές του Mega που έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα, σημείωσαν υψηλά ποσοστά απήχησης είχαν οι νέες σειρές του Mega που έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα Στις 21:00, η σειρά «Πίσω στο Σπίτι» με τη Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 49%, με τα κοινά 15-44 στο 53,1% και τις γυναίκες 15-24 στο 60,8%.
**Στις 22:00, τη σκυτάλη πήρε η δεύτερη πρεμιέρα του MEGA, η σειρά «Με Λένε Βαγγέλη» με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο μέσος όρος τηλεθέασης παρέμεινε υψηλός στο 45,5%, με τα κοινά 15-44 στο 49,5% και τους άντρες 15-24 στο 56,7%.
**Συνεχίζεται η πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης στην ΕΡΤ. Χθες τελικά  το ΔΣ που είχε ως θέμα τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όπως είχε σχεδιάζει ο πρώην υπουργός επικρατείας, Η. Μόσιαλος, ακυρώθηκε  μετά από παρέμβαση της ΠΟΣΠΕΡΤ.
 **Επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου θα στείλει η ΠΟΕΣΥ με την οποία θα ζητείται να εξομοιωθούν οι άνεργοι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ με τους ανέργους του ΟΑΕΔ, οι οποίοι έχουν εξαιρεθεί από την επιβολή των πρόσφατων εκτάκτων μέτρων.

**Αύριο, Πέμπτη, θα συνεδριάσει η ΕΣΗΕΑ για να αποφασίσει επί της απόφασης της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στην Χ. Κ. Τεγόπουλος, για 48ωρη απεργία στην «Ελευθεροτυπία».
**Απόψε (16.00) η  ΕΡΤ μεταδίδει απευθείας από τη ΝΕΤ και ιντερνετικά από το www.ert.gr  τον αγώνα μπάσκετ για τη  Euroleague μεταξύ «Ολυμπιακού και  Σλουκ Νανσί Το παιχνίδι θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ το σχολιασμό θα κάνει ο Γιώργος Λημνιάτης.
**Απόψε στην εκπομπή «Super Euroleague», καλεσμένος του Γιώργου Συρίγου, θα είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: