15.11.11

**Short stories 15.11.2011


**Δεν θα καταβάλουν το ειδικό τέλος ακινήτων οι άνεργοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που εργάζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι μέλη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Την απάντηση αυτή δίνει το υπουργείο εργασίας σε σχετικό ερώτημα που έθεσε το ταμείο των δημοσιογράφων.
** “Διορία” ως τις γιορτές έδωσε από το ραδιοφωνικό αέρα του Real FM,  ο Νίκος Χατζηνικολάου στη διοίκηση του Alter για να λύσει το πρόβλημα λειτουργίας του. Ο παρουσιαστής που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 , για προφανείς λόγους, είπε πως θα συνεχίσει να έχει παρουσία στην τηλεόραση.
**Τροποποίηση της άδεια της  ΟΤΕ TV από το ΕΣΡ . Η ραδιοτηλεοπτική αρχή ενέκρινε την αλλαγή του δορυφόρου που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ, στο Eurobird 9, από το Hellas Sat που αρχικά είχε προγραμματίσει.
**Εξώδικο από τους 25 δημοσιογράφους της «Κιτρινόμαυρης Ώρας» στον εκδότη Μάριο Αγγελίδη, διεκδικώντας τις όφειλες της εκδοτικής εταιρείας, από την πρώτη μερα που κυκλοφόρησε το έντυπου(16.4.2011) ως και σήμερα.
**Δωρεάν διατίθεται η εφαρμογή skai.gr  για το i-phone  στο  iTunes, από το Σκάι. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Σκάι.
**Σήμερα  είναι προγραμματισμένη, στην ΕΣΗΕΑ, η γενική συνέλευση των απλήρωτων εργαζομένων στο «Φίλαθλο», οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας επί 24 μέρες.
**Να πάρει θέση η Πάντειος για τα όσα ακούστηκαν στο Flash προ ημερών σε εκπομπή φοιτητών της σχολής, καλεί το διασωματειακό. Τρεις φοιτήτριες του Παντείου μετέφεραν πως οι  καθηγητές τους στη σχολή τους προτρέπουν να μπουν στο επάγγελμα, έστω και δωρεάν,  για να πάρουν τη θέση των ακριβών δημοσιογράφων που θα απολυθούν!
**Σε απευθείας σύνδεση ζωντανά  από το Γουεμπλει  θα μεταδώσει  απόψε η ΝΕΤ, και σε Υψηλή Ευκρίνεια η  ΕΡΤ  HD, το φιλικό αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με αντίπαλο τη Σουηδία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: