1.11.11

Short stogies 01.11.2011




**Στο πρωτοδικείο Πειραιώς, στις 9.30 το πρωί είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη  η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Forthnetσε βάρος του Σκάι για τη χρήση των στιγμιοτύπων της  SuperLeague.

 **Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης, στην αίτησή της αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο Σκάι «αναμεταδίδει αυθαίρετα και παράνομα εκτεταμένα εμπορικά στιγμιότυπα» παραγωγής της Forthnet, «όχι για σκοπούς της προβλεπόμενης από το νόμο ενημέρωσης του κοινού».

**Ο Σκάι, ο οποίος μεταδίδει αποσπάσματα σε ενημερωτική αθλητική εκπομπή, επικαλείται το νέο θεσμικό πλαίσιο (κοινοτική οδηγία 2010/13), σε μέγιστο όριο 90 δευτερολέπτων ανά αγώνα».

**Νέα καθυστέρηση στον ορισμό του ΔΣ της ΕΡΤ. Η κυβέρνηση διαπίστωσε πως δεν είχε ορίσει γυναίκα στο νέο 7μελές συμβούλιο και τοποθέτησε την καθηγήτρια Θεοφανώ Παπαζήση, αντί του Νίκου Σωτηριάδη, προέδρου της ΕΡΤ3.  Ήδη συμπληρώθηκε  ένας μήνας που η ΕΡΤ, λειτουργεί, χωρίς ΔΣ με ευθύνη των συναρμόδιων υπουργών.

**Τετράωρες στάση εργασίας σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, δημοτικούς σταθμούς, Κανάλι της Βουλής και γενική γραμματεία κήρυξαν , ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ. Σε κυλιόμενες 6ωρες στάσεις εργασίας προχωρούν από σήμερα οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ.

**Ο Σπύρος Ζαβιτσάνος είναι ο νέος πρόεδρος  και διευθύνων σύμβουλος της Nielsen Audience  Measurement (AGB) , στη θέση του Γιάννη Αναστασάκου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από 23 χρόνια παρουσίαση στην εταιρεία.

**Στο 8,1%  η θεαματικότητα της «Αθλητικής Κυριακής» στη ΝΕΤ, με 6,1% το Σκάι  Goal» στο Σκάι. Για όσους  επιλέγουν το Internet υπάρχει πλέον στο site του novaΣπορ FM η «SuperSunday”, με τους Μιχάλη Τσώχο και Βασίλη Σαμπράκο.

**Σε ψηφιακή ευκρίνεια σε όλες της πλατφόρμες της Ευρώπης θα μεταδίδεται λίαν συντόμως το πορνογραφικό κανάλι  Dorcel TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: