12.11.11

Εβδομάδα Ολυμπιακού-ΠΑΟ στη nova




«Back to the future»  από τη Nova  για το ντέρμπι. Το τηλεοπτικό ραντεβού για την αναμέτρηση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού , είναι για το επόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου (19.30)  στο  Novasports1 και NovasportsHD, αλλά η nova  αφιερώνει όλη τη βδομάδα  στο μεγάλο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η «διαδρομή» προς το ντέρμπι ξεκινά, αύριο, Κυριακή , στο Novasports2, με τη αναμετάδοση των αγώνων από το παρελθόν. Το 2-2 του  Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ  στις 26 Μαρτίου  2000 (15.00) και το 1-0 της 4η Μαρτίου 2001 στις 17.00. Τα  αυτά παιχνίδια θα προβληθούν σε επανάληψη την Τρίτη  και την Τετάρτη 16/11 στις 21.30 στο Novasports2.

Ακολουθούν, την Πέμπτη (21.30, novasports2) και  την Παρασκευή  (21.30, novasports2)  το βράδυ,  δύο εκπομπές “Legend Stories” ειδικά αφιερωμένες στους μεγάλους αντίπαλους. Την  Πέμπτη,  η εκπομπή παρουσιάζει τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα που αγωνίστηκε στους δύο «αιωνίους», Αντώνη Νικοπολίδη. ο οποίος ξεδιπλώνει την καριέρα του από το ξεκίνημά της στην Αναγέννηση Άρτας, την πορεία του στον Παναθηναϊκό και την ταραχώδη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του «τριφυλλιού», την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Euro 2004 και τέλος την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τους τίτλους που κέρδισε με την ομάδα του Πειραιά.

 Την Παρασκευή  η εκπομπή επιστρέφει  στη δεκαετία του `60, παρουσιάζοντας μοναδικές στιγμές από τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός εκείνη την εποχή. Οι συνδρομητές Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος εν δράση, όπως ο Γιώργος Σιδέρης και ο Μίμης Δομάζος.Και οι δύο εκπομπές θα επαναληφθούν το Σάββατο στα Novasports1  και  Novasports2 ενώ όλο το αφιέρωμα αυτό είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας Live Streaming.

Δεν υπάρχουν σχόλια: