10.11.11

Short stories 10.11.2011




**Νέα τηλεοπτική «στέγη» φέρεται  να αναζητούν οι παρουσιαστές του Alter, (Γ. Αυτιάς, Μ. Τριανταφυλλόπουλος κ.α.) από τη στιγμή που ο σταθμός δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να συνεχίσει το ζωντανό πρόγραμμα,

**Για το κόστος των εικόνων που λαμβάνουν από την ΕΡΤ τα ιδιωτικά κανάλια, διαμαρτύρεται με επιστολή της η ΕΙΤΗΣΕΕ  προς την  εταιρεία.

 **Τις εκπομπές «Στην υγεία μας» (Σπύρος Παπαδόπουλος, «Προσωπικά» (Έλενα Λατρίτση), «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια, «Μονόγραμμα», ενέκρινε χθες το ΔΣ της ΕΡΤ.

**Ο Marco Struecker, παράλληλα με τα καθήκοντά του Γενικού Διευθυντή  του ΑΝΤΕΝΝΑ Internet αναλαμβάνει και διευθύνων  σύμβουλος- Γενικός Διευθυντής της ΒrandsGalax  του ομίλου.

Ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει το φιλικό αγώνα της εθνικής ποδοσφαίρου με τη Ρουμανία που θα γίνει την επόμενη Τρίτη 15 Νοεμβρίου.  Ο οργανισμός εξασφάλισε και τα δικαιώματα του των  μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2012.

**Ο όμιλος Σκάι με όλα του Μέσα θα καλύψει αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου τον 29ου κλασσικό  μαραθώνιο της Αθήνας. Η εφημερίδα Metro για 3η συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, αναλαμβάνοντας επίσημος χορηγός επικοινωνίας του θεσμού

**Δύο δημοσιογράφοι για την κρίση. Ο Παύλος Τσίμας  γράφει το «Ημερολόγιο της κρίσης» και ο γάλλος Marc Roche το «Καπιταλισμός εκτός νόμου» για όσα βιώνουμε.  Τα  δύο νέα άκρως επίκαιρα βιβλία κυκλοφορούν στις 14 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο


*Την πολιτική της ΕΡΤ στον κινηματογράφο θα παρουσιάσει σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Λ. Ταγματάρχης , στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

**Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το 2ο TV Conference , το συνέδριο για τις εξελίξεις στην τηλεόραση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: