18.10.11

ΟΤΕ TV με 24,88 ευρώ

Συνδρομητική τηλεόραση για 3!  Με τιμή 24,88 ευρώ για το πλήρες πακέτο ξεκινάει την εμπορική του δραστηριότητα στη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση ο ΟΤΕ, παράλληλα με το Conn-x TV. Εκτός από την παραδοσιακή δύναμη της nova, και την είσοδο της HOL στην ιντερνετική τηλεόραση, στον ανταγωνισμό μπαίνει και ο ΟΤΕ TV.

Το βασικό πακέτο Family Pack περιλαμβάνει  Ελεύθερα Ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια,  Κανάλια με σειρές και ταινίες (Universal, Fox Life, FX, Sundance Channel HD Aθλητικά (Eurosport HD, ESPN America HD, Eurosport2, Extreme Sports, ESPN Classic)  Ντοκιμαντέρ (National Georgaphic Wild HD, Discovery, Discovery Science, Discovery ID), Παιδικά (Disney Channel, Nickelodeon HD,  Kids Co, Baby TV), 
Lifestyle (TLC, Fashion TV, World Fashion, Style TV), Μουσικά (MTV HD, Mad Hits, VH1, C Music TV) και  Ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle, Bloomberg, France 24, Al Jazeera κα) Το Full Pack  εκτός από τα κανάλια του Family Pack  περιλαμβάνει και επιπλέον τα γνωστά αθλητικά κανάλια του ΟΤE, OTE Sport 1, OTE Sport 2 και ΟΤΕ Sport 3, με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο Σε αυτό το πακέτο προστίθεται και νέο κανάλι OTE Sport HD με αθλητικά γεγονότα σε υψηλή ευκρίνεια όπου ξεχωρίζουν το Κύπελλο Ελλάδας, τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας, η Formula 1 κ.α.

Οι συνδρομές είναι  για το Family Pack 14,90 ευρώ στους πελάτες ΟΤΕ , είτε με΄σω του Conn-x TV  είτε μέσω OTE  TV, ενώ για τους νέους είναι στα 18,63 ευρώ. Το Full Pack  είναι 19.90 ευρώ (πελάτες ΟΤΕ) και 24,88 ευρώ για τους νέους πελάτες του ΟΤΕ TV.  Για τις προαιρετικές υπηρεσίες  του OTE TV μέσω του Conn-x TV  είναι 5 ευρώ το μήνα  για το  OTE Club On Demand και από 1 ως 4,50 ευρώ για την ενοικίαση ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: