27.10.11

Short stories 27.10.2011



**Μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης δηλώνουν πως θα συγκροτήσουν οι συνεργαζόμενες ενώσεις στα ΜΜΕ  Η Συντονιστική Επιτροπή θα συνεδριάσει πάλι την επόμενη Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου για να καθορίσει την κοινή γραμμή αντίδρασης για την ανατροπή στην πράξη του νέου νόμου, ο οποίος  σε συνδυασμό με το επαπειλούμενο «κούρεμα» των ασφαλιστικών Ταμείων, τον στραγγαλισμό των εργασιακών δικαιωμάτων, τις ομαδικές απολύσεις, την ανεργία, την αφαίμαξη των συντάξεων δημιουργεί σκόπιμο χάος στα media.

**Με το σύστημα ευρείας οθόνης 16:9  θα μεταδίδονται από αυτή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, τα δελτία  ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ. Το 16;9 παρέχει στους Έλληνες τηλεθεατές ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες, με ευρύτερη εικόνα κατά την οριζόντια κατεύθυνση, πρόσθετες πληροφορίες οθόνης και βελτιωμένη αισθητική.
**Στις 15 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η διεξαγωγή της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Forthnet , μετά και τη ματαίωση της προγραμματισμένης για σήμερα σύγκλισης της. Μεταξύ των θεμάτων της συνέλευσης η αύξηση του μετοχικού  κεφαλαίου.
**Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Εργασία», διοργανώνει  την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ στα γραφεία της ένωσης   Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων  οι πανεπιστημιακοί,  Άρις Καζάκος, Γιάννης Κουζής, Γιάννης Ανδρεάδης, Γιώργος Πλειός και Γιώτα Αντωνοπούλου.
**Σε Υψηλή Ευκρίνεια θα μεταδώσει απόψε (21.45) τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρ Μπαχτσέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου.
 **Σε απευθείας μετάδοση από το Νέο Δελχί αυτή την Κυριακή (10.30 πμ) ο Alpha θα δείξει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: