22.10.11

Short stories 22.10.2011




**Σε...20 εκατ. ευρώ εκτιμάται η ζημιά για τα ΜΜΕ στην περίπτωση του η Publicis Group αποφασίσει να οδηγήσει σε πτώχευση τη  θυγατρική της στην Ελλάδα,  Leo Burnett, η οποία έχει λογαριασμούς με τα περισσότερα ΜΜΕ. Οι ενώσεις των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών και περιοδικού  Τύπου είναι αποφασισμένες να απαντήσουν με την κατάθεση αγωγών στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, και με την κατάθεση προσφύγων σε βάρος της Publicis

**Κρίσιμο το επόμενο διάστημα στο Mega. Οι μέτοχοί του αναζητούν λύση για τη μείωση του λειτουργικού κόστους εργασίας, με νέες περικοπές αφού φαίνεται πως προς το παρόν δεν  είναι ορατό το ενδεχόμενο αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού  ή η λήψη νέου τραπεζικού δανείου.


**Αποφασισμένες  να καταργήσουν  στην πράξη τις αντεργατικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου  δηλώνουν, η ΠΟΕΣΥ και οι ενώσεις μέλη της σημειώνοντας πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και  την υπεράσπιση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

** Τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα Σαουδάραβα Σουλτάν αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα, έχει προσκεκλημένο ο Κυριάκος Θωμαϊδης στη «Δίκη» τα ξημερώματα της επόμενης Τρίτης (00.30 Σκάι).

**Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι ζωντανά στη Nova .Ο Άρης  υποδέχεται αύριο  τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»,  (20.30) και θα μεταδοθεί από τη Nova σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη  και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Κωστή Μπότσαρη.

**Αύριο Κυριακή η ΕΤ1 θα μεταδίδει  ζωντανά την υπερειδική διαδρομή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  Ράλι. Περιγράφουν ο Νίκος Κορόβηλας και ο Βιδιάνος Ρούσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: