20.10.11

short stories 20.10.2011




**Άμεσα φαίνεται πως θα ενισχυθεί το Kontra  Channel, αν υπάρξουν δραματικές εξελίξεις. Μεταξύ άλλων επιστρέφει και η εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με το Μάκη Κουρή.

**Κανονικά και χωρίς πρόβλημα έγινε η μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ . Παρά τη σχετική φιλολογία, η ΠΟΣΠΕΡΤ  και η ΕΣΗΕΑ έδωσαν τη σχετική, όπως έγινε και με το Mega την Τρίτη, και με την ΕΡΤ την Κυριακή με την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό.

**Συνεχίζει και σήμερα την απεργία στην ΕΡΤ η ΠΟΣΠΕΡΤ διαμαρτυρόμενη για την ένταξη των εργαζομένων της εταιρείας στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

**Σε νέα συγκέντρωση πραγματοποιούν σήμερα  στις 11 το πρωί, έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης της πρωτεύουσας, καλεί η ΠΟΕΣΥ.

**Και επίσημα ανακοίνωσε η Forthnet πως το Novasports HD διεκδικεί το βραβείο «Καλύτερο Αθλητικό Κανάλι» των HOT BIRD TV Awards. Η βράβευση, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2011 στην Scuola Grande Di San Giovanni Evangelista στην Βενετία.

 **Αυτή τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα, οπότε το ΕΣΡ ας ετοιμάζει τα μηχανήματα εγγραφών. Την Τρίτη η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 στο Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού.

**Ώρα για Europa League απόψε  Η αγωνιστική δράση στη Nova αρχίζει στις 20.00 με το παιχνίδι Στούρμ Γκρατς– Άντερλεχτ, αντίπαλους της ΑΕΚ στον ‘Ομιλό της, σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή από το Novasports 1 & Novasports HD.


Δεν υπάρχουν σχόλια: