29.9.11

Short stories(29.09)




**Με καθυστέρηση 4 βδομάδων θα ξεκινήσει αυτή την αγωνιστική η  Αθλητική Κυριακή  στην ΕΡΤ, έχοντας συμφωνήσει με τη nova για την αξία των στιγμιότυπων.

**Για την επόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου ορίστηκε η πρώτη συνάντηση ΕΣΗΕΑ-ΕΙΗΕΑ με αντικείμενο τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

** Στάση εργασίας και σήμερα  (17.00-23.0) σε  ΕΡΤ και ΑΠΕ , ενώ η συντονιστική επιτροπή των σωματείων προτείνει απεργιακή κινητοποίηση για την επόμενη Πέμπτη  6 Οκτωβρίου .Επίσης υπάρχει σκέψη η απεργία της 19ης Οκτωβρίου των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ να μετακινηθεί για τους δημοσιογράφους μια μέρα νωρίτερα.

** Απόψε το απόγευμα στις 5.00 η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο «Έθνος», στο οποίο συνεχίζονται οι απολύσεις των συντακτών στο ημερήσιο και το κυριακάτικο φύλλο.

**Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της διαφημιστικής εταιρείας Leo Burnett  στο άρθρο  99 του πτωχευτικού κώδικα.  Η Leo Burnett συνεργαζόταν με το  Alter που εξασφάλισε την «είσοδό του στο άρθρο

**Ερώτημα γιατί αποσπάσματα της αποκλειστικής  συνέντευξης της  Α. Μέρκελ που είχε η ΝΕΤ μεταδόθηκαν από το Mega, θέτει η ΠΟΣΠΕΡΤ

**Μια ενοποιημένη ζώνη με 4 διαφορετικές ενότητες επιχειρεί ο ΑΝΤ1 στο πρωινό του πρόγραμμα.  Στις 17 Οκτωβρίου ξεκινούν οι Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου, Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

**Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις συνεχίζονται  και απόψε και η NOVA έχει αρκετές μεταδόσεις . Ξεχωρίζει παιχνίδι Λοκομοτίβ Μόσχας – Άντερλεχτ (19.00),τις οποίες θα βρει η ΑΕΚ μπροστά της  σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 4.

**Διπλή πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα στο Σκάι.  Στις 20.45 ξεκινάει (Δευτέρα- Παρασκευή) «Το Ίδρυμα»  από τη θεατρική ομάδα Abovo και στις  23.00 οι «Νέοι φάκελοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: