13.9.11

Short stories(13.09)


**Απολύσεις και περικοπές αναμένονται το επόμενο διάστημα στα “Νέα” αλλά και στο “Βήμα” με το κλείσιμο περιοδικών. Ο Σταύρος Ψυχάρης με το άρθρο του στο “Βήμα”  αναφέρει πως και οι ιδιοκτήτες θα βρουν τη θεραπεία στα προβλήματα του Τύπου και των τηλεοπτικών σταθμών.
**Περίοδος περικοπών και στις συνεντεύξεις σε αθλητισμό και πολιτική. Έκτος της συνέντευξης Τύπου του Α. Βγενόπουλου, αποκλείστηκε ο Κώστας Γκόντζος, ενώ από τη συνέντευξη Τύπου, του πρωθυπουργού τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
**Πως θα αντιδράσει ο Σκάι στην απαγόρευση του Ολυμπιακού να μεταδώσει ο σταθμός τον αποψινό αγώνα με τη Μαρσέιγ; Η κόντρα μεταξύ του Γ. Αλαφούζου και του Β. Μαρινάκη, συνεχίζεται.
**Η nova υπόσχεται απόψε ρεπορτάζ από το παρασκήνιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη γαλλική ομάδα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα καθώς είναι το δεύτερο ελληνικό δίκτυο που μαζί με το Mega θα είναι εντός γηπέδου.
** Συλλογικές συμβάσεις εδώ και τώρα ζητάει με ψήφισμά της η γενική συνέλευση της ΠΟΕΣΥ, επισημαίνοντας πως από τις αρχές του 2010 η ΕΙΗΕΑ αρνείται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ακόμη, πως το κράτος, ως εργοδότης,  αντί για νέα σύμβαση σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, μείωσε 3 φορές το μισθό των εργαζομένων.
** «Όχι» στο σχέδιο της κυβέρνησης για τη συρρίκνωση της ΕΡΤ, λέει η Παγκόσμια Ομοσπονδία εργαζομένων στα ΜΜΕ την ψυχαγωγία και την Τέχνη, με επιστολή της προς τον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο.
**Σειρά ντοκιμαντέρ για το «Βατοπαίδι» με τη συμμετοχή «πολιτικών που βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας» προαναγγέλλει ο  Σκάι, με ανακοίνωσή του. Λέτε να μιλήσει ο Θ. Ρουσόπουλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: