24.6.11

Short stories (24.06)


**Στο υπουργείο Πολιτισμού παραμένουν , προσωρινά οι αρμοδιότητες για τα ΜΜΕ. Είναι πολύ πιθανόν να περάσουν στον υπουργό επικρατείας , Ηλία Μόσιαλο, ενδεχομένως με την προσθήκη ενός αρμόδιου υφυπουργού. Η εκχώρησή τους θα γίνει αφού τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για την πέμπτη δόση.
**Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ. Πρόεδρος εξελέγη  ο Γιώργος Σαββίδης, α΄αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Δραγώγιας, β ΄αντιπρόεδρος  ο Λουκάς Μαστής, γενικός γραμματέας Δημήτρης Κουμπιάς, οργανωτικός γραμματέας η Αλεξάνδρα Χριστακάκη, ταμίας η Ελένη-Νέλλη Σπηλιοπούλου, έφορος  ο Άγγελος Ασβεστάς και μέλη οι Φίλιππος Δεργιαδές, , Γιάννης Ζαγγανάς,  Γιώργος Κατερίνης και Κώστας Ντελέζος.

**Περισσότερα από 165.000 videos on demand  της σειράς True Blood κατέβασαν οι χρήστες  στο WebTV του ΑΝΤ1.
**Νυχτερινό δελτίο  από την τηλεόραση του Σκάι. Καθημερινά από Δευτέρα ως  Παρασκευή  ο Σκάι ενσωματώνει τα μεσάνυχτα ένα δεκαπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων.


**Τρεις νέες ξένες σειρές ρίχνει στο πρόγραμμα του, από τις 27 Ιουνίου ο Alpha από τις 18:00 μέχρι τις 23:30, κάθε μέρα . Πρόκειται για «Αγιάζι του Έρωτα» , το «Μενεξέ» και το «Γυάλινο κόσμο».


**Σε απευθείας σύνδεση με το κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, η ΕΡΤ (σινεσπορ+ & NET) θα καλύψει τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ Ανδρών  και Γυναικών για την 5η Αγωνιστική του European League, που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο  25 και  26 Ιουνίου. Τους αγώνες θα περιγράψει ο Θοδωρής Χατζηπαντελής, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Άκης Ιωακείμογλου.
**Από την Κυριακή 26 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου, η ΕΤ1 θα μεταδίδει καθημερινά από τις 23:00 έως τις 24:00, ειδική ζωντανή εκπομπή με τίτλο «Special Olympics Αθήνα 2011: Είμαι μέσα», με τη Βιβή Δρακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: