23.6.11

Short stories (23.06)



**Σκληραίνει η σύγκρουση Star Channel και ΕΤΙΤΑ για τις απεργίες,  βάζοντας στο πεδίο της σύγκρουσης και το ενδεχόμενο απολύσεων, χωρίς αποζημίωση! Ο σταθμός , αναφέρει πως η συμμετοχή σε παράνομη απεργία εξομοιώνεται με οικειοθελή αποχώρηση από την υπηρεσία και πάντως αποτελεί νόμιμο λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας".
**Η ιδιοκτήτρια  εταιρία του σταθμού θεωρεί  πως ..."το προσωπικό δεν δικαιολογείται να αγνοεί ότι είναι παράνομη κάθε απεργία ή στάση εργασίας για την οποία δεν έχει τηρηθεί η τετραήμερη προθεσμία προειδοποίηση και πως "επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα".
**Την  ίδια ώρα «ακέφαλη» παραμένει η ΕΙΤΗΣΕΕ, αλλά και η Digea μετά την παραίτηση που υπέβαλλε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος από τη θέση του προέδρου των δύο φορέων. Ο Κ. Κιμπουρόπουλος, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας με τον όμιλο ΑΝΤ1, ως εντεταλμένος σύμβουλος, αποχώρησε οικειοθελώς από την εταιρεία και τα όργανα στα οποία την εκπροσωπούσε 
**Παρατείνεται η συνεργασία της  ΕΡΤ με την Τυποεκδοτική  για την εκτύπωση της «Ραδιοτηλεόρασης έως  και τις 30 Νοεμβρίου 2011, σύμφωνα με απόφαση της ΔΣ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης . Το συμβούλιο  ενέκρινε  επίσης τη διενέργεια ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια χάρτου και  υπηρεσιών εκτύπωσης, για τη «Ραδιοτηλεόραση» καθώς και για άλλες εκδόσεις.
**Σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΕΤ1 θα καλύψει αυτό  το Σάββατο ( 20.30),  την Τελετή ‘Έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Η Τελετή θα καλυφθεί με τεχνικά μέσα και προσωπικό της ΕΡΤ  σε  σκηνοθεσία του Μιχάλη Νταή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: