5.3.11

Short stories (05.03)


**Θα διεκδικήσει ή όχι το Mega τα δικαιώματα του Champion League την επόμενη 3ετία. Η απάντηση με αυτή την πορεία των διαφημιστικών εσόδων δεν είναι εύκολη, καθώς αν συνεχισθεί η πτωτική πορεία της διαφήμισης, η λύση που προτείνεται  για τον περιορισμό των ζημιών είναι η μή διεκδίκηση του Champions League   
**Μια μεγάλη κίνηση ετοιμάζει ο Π. Μπούτος στο Mega.  Οι συμφωνίες ξεκίνησαν...
**Ανατροπές (μετοχικές) ετοιμάζει και ο Σ. Ψυχάρης στο ΔΟΛ, ενώ ο Β. Ρέστης περιμένει τις εξελίξεις στον οργανισμό έχοντας καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις  για αγορά μεριδίων από μετόχους του Mega .
**Εσωτερικός έλεγχος επί των οικονομικών της Χ. Κ. Τεγόπουλος, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες η Μάνια Τεγοπούλου .
Στο πλευρό των Δημήτρη Καμαρινόπουλου και Μαρίας Γεωργέα , π ροέδρου και γενικής γραμματέως της Ε.Τ.Ε.Ρ.) δηλώνει πως βρίσκεται η ΠΟΕΣΥ. καταδικάζοντας ταυτόχρονα  την κίνηση του ΑΝΤΕΝΝΑ να ασκήσει εναντίον τους αγωγή ζητώντας αποζημίωση 80.000 ευρώ.
**Ανοικτό άφησε το  θέμα της μετατροπής σε ΔΕΚΟ του ΑΠΕ, ο αρμόδιος υφυπουργός , Γιώργος Πεταλώτης , απαντώντας σε ερώτηση του Σ. Κεδίκογλου στη Βουλή. Παράλληλα τόνισε πως «ουδείς  μπορεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους» , στέλνοντας μήνυμα και προς την ηγεσία του.
 **Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»  αυτή την Τρίτη (21.00) θα ανέβει και η Ελένη Βιτάλη που θα μας θυμίσει αγαπημένα τραγούδια.
**Αυτή την Κυριακή το πρωί 09.00-11.00 στο στούντιο του Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Στάση media» ο Γιώργος Μητσικώστας, μιλάει στο Νίκο Μαυρομάτη.
**Μια νέα εκπομπή έρχεται στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 07.00-09.00 το πρωί η Φλώρα Μιχαλοπούλου και ο Μιχάλης Ηλιού θα «αποδείξουν» ότι «Μπάλα δεν είναι μόνο μία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: