5.3.15

"On line" το MEGA

Short Stories

Nova3Play: Ταινίες και αθλητικά προγράμματα το Μάρτιο οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play. Το κινηματογραφικό περιεχόμενο του Novalifε περιλαμβάνει 70  ταινίες, ανάμεσα τους και Α’ προβολής και 48 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life και άλλες 2 στο Novalifε. Οι φίλοι των σπορ θα απολαύσουν στιγμιότυπα από το World Rally Championship στο Motors ΤV, τους αγώνες FIG World Cup από το Eurosport,  και η αθλητική επικαιρότητα μέσα από το Novasports 24 HD.



MEGA: Η νέα πολιτική εκπομπή “On Line” με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο  ξεκινάει την Τετάρτη 11 Μαρτίου ( 23.20) στο MEGA, με θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και ενεργοποίηση των εργαλείων του Internet.



Stand up: Τo «Comedy Room”, μια παραγωγή του Comedy Lab, επιστρέφει με νέο κύκλο ολοκαίνουριων επεισοδίων κάθε Παρασκευή στο netwix.gr, την ιντερνετική τηλεόραση του ομίλου ΑΝΤ1. ΣΤΟ «Comedy Room”  συμμετέχουν, ο  Λάμπρος Φισφής , ο Γιάννης Δρακόπουλος, η Τζένη Μελιτά, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κ.α.

«Ελεύθερος Τύπος»:  Το 40% ενός μισθού έλαβαν οι εργαζόμενοι του «Ελεύθερου Τύπου», μετά την ολοκλήρωση της απεργίας τους. Οι συνολικές οφειλές της εταιρείας ανέρχονται σε 750.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: