7.3.15

Η συνεισφορά της διαφήμισης

Short stories07.03.2015

Για κάθε ένα ευρώ που επενδύεται σε ενέργειες διαφήμισης και επικοινωνίας παράγονται τέσσερα ευρώ οικονομικής και δηµοσιονοµικής δραστηριότητας, ενώ συντηρούνται περίπου 27.000 θέσεις εργασίας συνολικά στην Ελληνική Οικονοµία, υποστηρίζει η μελέτη που εκπόνησε η Deloitte, για την ΕΔΕΕ  Συνυπολογίζοντας τους άμεσους και τους έµµεσους φόρους, καθώς και τις λοιπές εισφορές που δρομολογεί η δραστηριότητα του κλάδου, στηρίζοντας τη λειτουργία του κράτους, η συνολική συνεισφορά εκτιμάται ότι είναι περίπου τετραπλάσια της επένδυσης στη διαφήμιση και στην επικοινωνία.


ΣΚΑΪ: Δύο πρεμιέρες στο ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα μεσάνυχτα απόψε, ξεκινάει  o έκτος κύκλος της σειράς «Deadly Women», και αύριο η νέα σειρά ντοκιμαντέρ μυστηρίου «Dark Minds», ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα σε πρώτη προβολή

Alpha: Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χτυπά την επόμενη Τρίτη (21:00,Alpha)  από το Θέατρο «Βέμπο». Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το Τσαντίρι του για να στεγάσει τα σοβαρά, τα ανάλαφρα, τα λογικά και τα παράλογα της καθημερινότητας.

Στίβος: Μέχρι και αύριο η N Plus θα  μεταδίδει απευθείας από την Πράγα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.  Τους αγώνες περιγράφουν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο Μιχάλης Μανουηλίδης, ο Γρηγόρης Τάτσης και ο Περικλής Μακρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: