13.3.15

Οι αστέρες της πολιτικής και της ΕΡΤ

Short Stories 13.03.2105

Καταγγελίες: Σκληρή κόντρα Ποταμιού και Κώστα Αρβανίτη για την ΕΡΤ. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη  σε  ανακοίνωσή του, καλούσε το ΣΥΡΙΖΑ "να ρωτήσει κάποια από τα στελέχη του, που σήμερα δραστηριοποιούνται στα κομματικά ΜΜΕ αλλά την περασμένη δεκαετία δούλευαν στην ΕΡΤ ΑΕ για τις σπατάλες στην ΕΡΤ”. Ο Κ. Αρβανίτης, ο οποίος κατονομαζόταν στην ανακοίνωση του Ποταμιού, απάντησε πως  ο Σ. Θεοδωράκης  στην ΝΕΤ ελάμβανε 23.490 ευρώ μικτά για μία εκπομπή ωριαία, κι εκείνος 4.226 ευρώ μικτά για καθημερινή τετράωρη εκπομπή και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο”.


Nova:Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Game of Thrones» τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα,  το NS 3 θα προβάλει όλον τον τέταρτο κύκλο της σειράς, το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου, (21:00).

ETV: Πρεμιέρα κάνει το «Super Buzz» με τον Κώστα Μαρτάκη στο E TV το  Σάββατο 21 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο συμμετέχουν ως αντίπαλοι σε ερωτήσεις trivial 3 παίκτες και απαντούν μέχρι ένας από αυτούς να αναδειχθεί νικητής».

ΠΣΑΤ: Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου εξελέγη εκ νέου πρόεδρος του ΠΣΑΤ στις πρόσφατες εκλογές του συνδέσμου. Πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Νταβέλος, β΄ αντιπρόεδρος η Χριστίνα Αμερικάνου, γενικός γραμματέας ο Ξενοφών Χήτας και ταμίας η Αγγελική Βύζικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: