6.3.15

Αναβολή για την ΕΡΤ

Short Stories06.03.2015

Nova: Ένα σημαντικό τηλεοπτικό άλμα θα επιχειρήσει η Nova. Την Κυριακή του Πάσχα  στις 4.00 τα ξημερώματα θα επιχειρήσει να μεταδώσει παράλληλα με τις ΗΠΑ, τον πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του “Game of Thrones». Έως και σήμερα η σειρά προβάλλονταν 48 ώρες μετά την Αμερική. Τώρα σχεδιάζεται η ταυτόχρονη μετάδοση σε ΗΠΑ και Ελλάδα της σειράς-φαινόμενο με ελληνικούς υπότιτλους. Όσοι δεν ξενυχτήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το επεισόδιο το βράδυ της ίδιας μέρας.


ΕΡΤ: Ανέβαλε  για την επόμενη Τετάρτη την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την ΕΡΤ, το υπουργείο επικρατείας. Θα προηγηθεί τη Δευτέρα ο έλεγχος από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.  

ΣΚΑΪ: Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος θα είναι καλεσμένος του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή “GOAL” αυτή την Κυριακή στις (21:45, ΣΚΑΪ) λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με ζωντανές συνδέσεις για δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Alpha: «Από την Πόλη στην Ανατολή». Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό, ξεκινάει τον Απρίλιο στον Alpha, με οδηγό την Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η καταξιωμένη σεφ, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε γειτονικούς τόπους,  σε πόλεις και χωριά της Ασιατικής Τουρκίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: