10.3.15

"Έφυγε" από τη ζωή ο Βαγγέλη Αλυσανδράτος

Short Stories10.03.2015


Απώλεια: Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικός συντάκτης  Βαγγέλης Αλυσανδράτος το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 70 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος γεννήθηκε το 1945 και διετέλεσε πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΠΣΑΤ για 20 χρόνια και πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Τύπου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση έναν δικό του άνθρωπο.



ΕΣΗΕΑ: Κανονικά θα ψηφίσουν  τα άνεργα και εν επισχέσει μέλη της ΕΣΗΕΑ στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ της 11ης και 12ης Μαρτίου 2015.  Τα χρήματα όπως αποφάσισε το ΔΣ σε συνεδρίασή του θα καταβληθούν από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας.


OTE  TV: Συνέντευξη του Νέβεν Σπάχια φιλοξενεί η εκπομπή Pick & Roll του ΟΤΕ TV απόψε (21:00, OTE SPORT 4HD). Ο Κροάτης τεχνικός μιλάει για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας-έκπληξη του φετινού ΝΒΑ, ενώ ο Πολ Μίλσαπ των Χοκς πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Nova: Ο Κώστας Τσαλκάνης ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» (18:15, NS1-NS1HD).Ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και της Εθνικής ομάδας, Κώστας Τσαλκάνη μιλάει στο Διονύση Στρούμπο, για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: