19.2.15

Το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στη Nova



Ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό της  SuperLeague από τη Λεωφόρο και το μεγάλο  ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από το “PAOK Sports Arena» φέρνει αυτή η Κυριακή στους τηλεοπτικούς δέκτες.  Το ίδιο βράδυ σημειώνεται γίνεται και η απονομή των βραβείων Όσκαρ και η Nova  βρίσκεται «επί ποδός».


Το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού ξεκινάει νωρίς. Οι συνδρομητές των Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη (NS1-NS1HD)  με καλεσμένους, το Χουάν Ραμόν Ρότσα και το Νίκο Σαργκάνης. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Αμέσως μετά, θα προβληθεί (21:30, NS1-NS1HD) η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο που μαζί με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη, θα σχολιάσουν το ντέρμπι. O αγώνας θα μεταδοθεί και μέσω laptop, smartphone ή tablet, με την υπηρεσία Nova GO και σ’ επανάληψη, το ίδιο βράδυ (23:50,NS2-NS2HD)

 Αύριο, Παρασκευή ξεκινάει το αφιέρωμα στον αγώνα με το  «Novasports Classic Zone”  (17:00, NS2-NS2HD )και με ένα  αφιέρωμα σε παλιότερα ντέρμπι των «αιωνίων» και την Κυριακή με την μετάδοση σε επανάληψη των  αγώνων   της 9ης Δεκεμβρίου 2012 (08.30 NS1-NS1HD) και της 2ας Νοεμβρίου 2013 (10:30, NS1-NS1HD) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: