19.2.15

Η διαμαρτυρία του ΣΚΑΪ για τον Καμμένο

ShortStories19.02.2015

ΣΚΑΙ: Η αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου πως «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά,” προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, και του Ποταμιού και των εργαζομένων και της  Διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ. Στη  σχετική του ομίλου  αναφέρεται “ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον”.  “Είναι αυτονόητο, ότι απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας” καταλήγει η ανακοίνωση.


“Επενδυτής”: Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται η οποιαδήποτε πράξη διάθεσης και μεταβίβασης του σήματος του “Επενδυτή” μέχρι της έκδοση οριστικής απόφασης πέτυχαν χθες οι εργαζόμενοι της εφημερίδας στο Ειρηνοδικείο της Νέας Ιωνίας.
Φόρος: Ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο “για ποιο λόγο δεν έχει εφαρμοστεί, από το 2010, η επιβολή του ειδικού φόρου στις διαφημίσεις, στερώντας πολλά έσοδα από τον ελληνικό προϋπολογισμό, που σύμφωνα με υπολογισμούς, μόνο για το 2014, ήταν 50-60 εκατ. ευρώ” κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.


Alpha: Καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Alpha  κατά της παιδικής βίας, με αφορμή τη νέα σειρά «The Slap». Οι παρουσιαστές και ηθοποιοί του σταθμού στήριξαν την ενέργεια και οι φωτογραφίες τους έδωσαν το έναυσμα σε χιλιάδες χρήστες των social media να συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: