20.2.15

Η δίκη για τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας

Short stories

Κύπελλο:  Εκδικάστηκε χθες στο Εφετείο,  η προσφυγή της ΕΠΟ επί της πρωτόδικης απόφασης, η οποία ακύρωσε τη σύμβαση παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας στην εταιρεία Media Goal Ltd, καθώς δεν πρόκειται για τηλεοπτικό φορέα όπως ορίζει ο νόμος. Η Media Goal έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ, ζητώντας αναβολή για το Νοέμβριο του 2015, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Θυμίζουμε πως τα δικαιώματα του Κυπέλλου πέρασαν στη συνέχεια από τη Media Goal στον ΟΤΕ.




FL: Τέσσερις αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Football League μεταδίδει  ο ΟΤΕ TV. Σήμερα τις αναμετρήσεις, Παναχαϊκή 2005-Φωστήρας (18:00, OTE SPORT 4HD) και Καλλιθέα ΓΣ-Χανιά ΑΟ (18:00, OTE SPORT 4HD), την  την Κυριακή , Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (18:00, OTE SPORT 4HD) και τη Δευτέρα Απόλλων 1926-Αιγινιακός (18:00, OTE SPORT 4HD).


Ολυμπιακός: Τον πρώτο αγώνα, Σαχτάρ – Ολυμπιακός, για τη φάση των «16» του UEFA Youth League, της αντίστοιχης διοργάνωσης του Champions League θα μεταδώσει η Nova  την Καθαρή Δευτέρα (12:00, NS1-NS1HD), σε περιγραφή του  Άγγελου Στυλιάδη


ΣΚΑΪ: Ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης και ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλιτζάκης θα είναι καλεσμένοι του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «GOAL» (21:45, ΣΚΑΪ) αυτή την Κυριακή λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ντέρμπι της Λεωφόρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: