3.12.14

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στη Nova



Ντέρμπι κορυφής εξ αναβολής. Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε  Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ  από το “Γ. Καραϊσκάκης”  είναι στη Nova (19:30 NS2-NS1HD, NovaGO) όπως και τα  υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.


Η ενημέρωση  θα ξεκινήσει με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη,(NS1-NS1HD) Novasports 1 & Novasports 1 HD) η οποία από νωρίς θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

 Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα προβληθεί, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» (21:30 NS1-NS1HD)  με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, που μαζί με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Επίσης,
όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα εκπομπή «Best of Super League» (21:30 NS24HD) με το Δημήτρη Κανελλάκη.



Εκτός όμως από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova έχουν να δουν και τους υπόλοιπους αγώνες. Η αρχή γίνεται με τη μετάδοση του αγώνα Πανθρακικός - Πλατανιάς (15:00, NS2 )  και ακολουθούν οι  τέσσερις αγώνες των 17:15, ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (NS3), Κέρκυρα – Πανιώνιος(NS4) , Skoda Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής (NS6) και Ατρόμητος – Βέροια(NS2-NS2HD). Υπάρχει και συνέχεια αύριο με τους αγώνες Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (17:15NS2-NS2HD) , Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης  (17:15, NS1-NS1HD) και ΟΦΗ – Εργοτέλης (19:30 NS1-NS1HD). Στις 21:30, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: