30.12.14

Συμψηφίζοντας το κόστος της F1



ShortStories 30.12.2014

F1: Σε συμφωνία για το συμψηφισμό του διαφημιστικού χρόνου των αγώνων της  F1, που κατείχε η διαφημιστική εταιρεία Asset Oglivy Public Relations, προχώρησε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ. Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΔΣ της εταιρείας, ύστερα από γνωμοδότηση της Νομικής Συμβούλιο, η ΝΕΡΙΤ αναδέχεται οφειλή που ύψους 426.478,80 ευρώ (πλέον) ΦΠΑ που είχε η ΔΤ, έναντι της Asset Oglive  για τα δικαιώματα της F1.



OTE TV: Όλα όσα έγιναν στο παρκέ αλλά και στο παρασκήνιο του μεγάλου ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζει η εκπομπή Pick nRoll απόψε (21:00, OTE SPORT 4HD). Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή θα είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης.

Action24: Η Μαριάννα Πυργιώτη και η Μαρία Νταλιάνη, παρουσιάζουν την νέα πολιτική εκπομπή «Αριστερά- Δεξιά» από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, (23.00). Το κανάλι ετοιμάζεται για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, διατηρώντας τις αθλητικές του εκπομπές.


Volley League: Ο Γιάννης Χαριτωνίδης μοιράζει παιχνίδι «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports! Απόψε, (19:00, NS1-NS1HD)  στην εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, καλεσμένος θα είναι ο πασαδόρος του Άρη, Γιάννης Χαριτωνίδης και μιλάει για Volley League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: