24.12.14

Συλλήψεις εκδοτών

ShortStories24.12.2014


Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπακατσέλος, γιος του γνωστού βιομήχανου και εκδότη Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, καθώς  δεν κατέβαλε εμπροθέσμως, όπως ορίζει ο νόμος, το δώρο Χριστουγέννων στους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου». Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Α. Μπακατσέλου από το ΔΣ της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος διορισμός με προσωρινή διαταγή  του Β. Μπακατσέλου στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος  συμβούλου.


ΟΤΕ TV Ξεκίνησε το νέο 24ωρο κανάλι OTE SPORT HIGHLIGHTS HD το οποίο φιλοξενεί στιγμιότυπα από το αθλητικό περιεχόμενο του ΟΤΕ TV σε όλα τα σπορ, ειδήσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, αλλά και συνεχή live ενημέρωση για τα αποτελέσματα αγώνων.

ΣΚΑΪ : Συνολικά 2.300 κιβώτια με ρούχα και παιχνίδια συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί».  Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σταθμού.  


Λαζόπουλος: Απρόβλεπτο και ορμητικό  έρχεται το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από την επόμενη χρονιά, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου(21:00, Alpha) με το Λάκη Λαζόπουλο, οποίος θα σατιρίσει και πάλι την πολιτική επικαιρότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: