5.12.14

Στηρίζει το Ρωμανό η ΠΟΕΣΥ

Short stories05.12.2014


Ρωμανός: Και η ΠΟΕΣΥ ενώνει τη φωνή της με τις εκατοντάδες άλλες φωνές διαμαρτυρίας της ελληνικής κοινωνίας (οργανώσεων, κομμάτων, φορέων, φίλων, συντρόφων και συγγενών) υπέρ του αιτήματος του κρατούμενου αναρχικού απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, που αγωνίζεται βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, για το αυτονόητο δικαίωμά του να λαμβάνει εκπαιδευτικές άδειες για τις ανάγκες των σπουδών του. Η ομοσπονδία καεί ην κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν αμέσως πριν να είναι πολύ αργά και να άρουν την ουσιαστική απαγόρευση της συνέχισης των σπουδών του Νίκου Ρωμανού.


**Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο εκλεκτός δημοσιογράφος, Σοφιανός Χρυσοστομίδης. Η κηδεία του θα γίνει  αύριο, Σάββατο, στις 11.00 το πρωί από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανδρουλιδάκης: Αναστέλλεται η έκδοση της εφημερίδας “Ενημέρωση” με απόφαση του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.  Το φύλλο είχε αντικαταστήσει την “Εξέλιξη”.


Σειρά:  Νέες περιπέτειες περιμένουν από τις 9 Δεκεμβρίου τον ντετέκτιβ Πάτρικ Τζέιν, στον έβδομο και τελευταίο κύκλο της βραβευμένης σειράς «The Mentalist». Η αστυνομική σειρά μυστηρίου της Warner Brothers θα προβάλλεται κάθε Τρίτη (21.00, NS1-NS1HD, Nova GO).


Δεν υπάρχουν σχόλια: