3.12.14

Δεν βρήκαν το έγγραφο στη ΝΕΡΙΤ

Short Stories03.12.2014

ΕΣΡ: Σύσταση στη ΝΕΡΙΤ για τη μή αποστολή στοιχείων πολιτικής πολυφωνίας(!) επέβαλε το ΕΣΡ. Η κυβερνητική ραδιοτηλεόραση δεν έστειλε ως όφειλε τα στοίχεια  που ζητούσε το Συμβούλιο για να ελέγξει τα στοιχεία πολιτικής πολυφωνίας. Ο γενικός διευθυντής περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ, Βασίλη Θωμόπουλο, υποστήριξε πως δεν έφτασε το έγγραφο στη διοίκηση της εταιρείας και ζήτησε συγγνώμη, πλην όμως δεν είναι γνωστό, αν η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή έχει τα δεδομένα που ζήτησε.




ΕΣΗΕΑ: Για αντεργατική κίνηση κατηγορεί η ΕΣΗΕΑ τους  “παρατύπως διορισθέντες  διοικούντες της ΝΕΡΙΤ. Όπως αναφέρει η ένωση οι εμπλεκόμενοι με τη διοίκηση καλούν τους δημοσιογράφους να  υπογράψουν συμβάσεις που δεν προβλέπονται σε κανένα νόμο.

Alpha: Το ένατο οδοιπορικό της εκπομπής «60 λεπτά Ελλάδα» (00:00,  Alpha) με το Νίκο Μάνεση μας οδηγεί στη Γουμένισσα  αλλά και τα χωριά του Κιλκίς, μια ανάσα από τα σύνορα με τα Σκόπια.


UNICEF: Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και η Ελληνική Επιτροπή της Unicef τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου από τις 19.15 έως τις 00.30, με στόχο την στήριξη των πρώην ΠΙΚΠΑ και του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: